Портал за обяви на нови и използвани превозни средства. Лесно търсене по модели и по местонахождение на автомобила. Безплатни атрактивни обяви за продажба.

  България

Моето запазено търсене Наблюдавани коли  |  Моите обяви Помощ Контакт   

 
Вход   
  |
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ПУБЛИКУВАНЕ ДИЛЪРИ СИГУРНОСТ ТОП 100
автомобилния каталог за използвани и нови превозни и транспортни средства  650 обяви
   
ДЕТАЙЛНО ТЪРСЕНЕ
ПУБЛИКУВАНЕ
ДИЛЪРИ
 Търсене на дилър
 Регистрация
 Моите обяви
 Забравена парола
 Сигурност
 Условия
 Поверителност
 Какво да знаем
 Договори
 Реклама
 ------------------------
 Моите обяви
 Наблюдавани коли
 Търсене на дилър
 Бързо търсене леки
 Бързо търсене тежки
 Тапети
 Полезни връзки
 Партньори
 Размяна на банери
 За нас
  
 КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ!
 
  
Продажбата - най-важните информации

Всички информации за бърза и сигурна продажба

     част I:   Правилната подготовка
     част II:  Оптималната обява
     част III. Последната стъпка


Сигурност

Не плащайте предварително!
autoboy.com не осигурява попечителство!
Обръщайте внимание на документи изпратени по електронен път!
Измама с чек при продажба
Рискове породени от фалшифициране на e-mail
autoboy.com осъществява контакти с частни потребители само и единствено във връзка с тяхната реклама или във връзка с тяхно запитване.
autoboy.com не изисква тази информация отново по какъвто и да било предтекст – нито чрез e-mail нито чрез други средства!
     За повече информация вижте тук


Условия за използване на сайта 
   За повече информация вижте тук


Търсене

Раздела „Търсене” в autoboy.bg дава възможонст за търсене на превозни средства, конкретно автомобили, каравани, мотоциклети, камиони, търговски и специализирани превозни средства.

Изключение: В категорията „Автомобили” има два варианта за търсене – бързо търсене и подробно търсене. За второто моля изберете конкретно категория и екстри за по детайлно търсене.

Няма изискване за избор на отделни характеристики, но е добре да се използва тази функция, за да ограничи търсенето, тъй като не повече от 500 ще бъдат показани в листа с резултатите.

 

Първа стъпка: Изберете съответстващата категорията от вертикалното меню, в която попада търсеното от вас превозно средство.
 

Втора стъпка: Посочете специфичните характеристики, които търсите в превозното средство.

Изключение: В категорията „Камиони, търговски и специализирани превозни средства” има два варианта за търсене – бързо търсене и подробно търсене. За второто моля изберете конкретно категория отнасящасе за търговски и специализирани превозни средства. Няма изискване за избор на отделни характеристики, но е добре да се използва тази функция, за да ограничи търсенето, тъй като не повече от 500 ще бъдат показани в листа с резултатите.

 

Специални Функции за търсене: Ако желаете да направите вашето търсене с ограничение – даден регион, може да използвате пощ. код, като, ако въведете само първите две цифри от П.К. радуиса на търсенето съответно се разширява. Превозни средства които имат поражения следствие катастрофа или авария ще бъдат показани само ако сте избрали конкретно „Превозни средства претърпели поражения” от листа за търсене.
 

Трета стъпка: След като сте попълнили листа за търсене, моля натиснете бутона „Търсене”

 

Резултати от търсенето: При успешно търсене се появява списък с реклами отговарящи на вашите критерии определени в началото.  Всяка страница съдържа лист с 20 реклами, можете да се движите напред или назад в списъка с бутоните „Продължи”, „Последна Стр.”, „Връщане”, „Първа Стр.” Обяви които са добавени в рамките на последните  дни се изобразяват с най-отгоре.
 

Детайли за превозното средство: Можете да добиете по-добра представа относно дадена реклама, включително допълнителни данни за Превозното средство и собственика, избирайки дадената снимка. При положение, че лицето, което е поставило рекламата е предоставило е-mail адрес, можете да се свържете и научите повече за превозното средство и да зададете конкретни въпроси като попълните формуляра за обратна връзка.

Моите запазени коли: Вие можете да добавите тези които ви интересуват като натиснете „Добави към моите коли” във ваш личен списък, който запазва само конкретни реклами избрани от вас. Резултатите са ограничени до 500 реклами.

Настройки за автоматично търсене

Вие имате възможност да определите четири автоматичнио търсения използвайки „Автоматично търсене”. Предоставя се формуляр за търсене подобен на този от обикновеното търсене. Изберете съответната категория за вашето търсене. Всички задължителни полета са означени с * и оцветени в жълто, вие също така определяте и парола. Вие получавате е-mail ежедневно в рамките на 28 дни, който съдържа превозни средства отговарящи на изискванията посочени от вас, които са въведени. След изтичането на този период, вашето търсене ще бъде изтрито автоматично. Имате възможност на четири такива търсения едновременно. По всяко време може да спрете дадено търсене използвайки своята парола.

Моите запазени коли

Когато попаднете на обява представляваща интерес и бихте искали да следите нейното развитие е необходимо да натиснете „Добави към моите коли” под снмката в детайлите на избраната кола от търсенето. Рекламата ще бъде поставена във вашия личен паркинг, където можете да следите нейната цена. Ако продавача намали или увеличи цената ще можете да разберете за разликата между първоначалната и настоящата цена. Достъпа до вашия паркинг можете да осъществите по всяко време като изберете от менюто „Моите запазени коли”. Чрез "Изтрий" Вие можете да премахвате ненужната Ви кола от списъка.

Забележка.
Тази функция е достъпна само ако вашият браузър има настройки позволяващи преимането на бисквитки „
cookies”. Достъпа да вашия паркинг е възможен само от компютъра на който той е създаден. Ако не използвате вашия паркинг повече от 60 дни той автоматично бива изтриван.

Сравнение на моите запазени коли

Когато се намирате в страницата на моите запазени коли, Вие имате възможност да ги сравните. При натискане на линка "Сравни моите запазени коли" те ще се подредят хоризонтално за по добро сравнение на цени, година, екстри и др.
 

 
            
 
изпрати на приятел   принтирай страницата   добави в favorites  
Copyright © 2008 Avtoboy Ltd. All rights reserved. Powered by ASPhostBG.
Използването на този website означава, че сте съгласни с
Условията за използване и Политиката за поверителност