Портал за обяви на нови и използвани превозни средства. Лесно търсене по модели и по местонахождение на автомобила. Безплатни атрактивни обяви за продажба.

  България

Моето запазено търсене Наблюдавани коли  |  Моите обяви Помощ Контакт   

 
Вход   
  |
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ПУБЛИКУВАНЕ ДИЛЪРИ СИГУРНОСТ ТОП 100
автомобилния каталог за използвани и нови превозни и транспортни средства  651 обяви
   
ДЕТАЙЛНО ТЪРСЕНЕ
ПУБЛИКУВАНЕ
ДИЛЪРИ
 Търсене на дилър
 Регистрация
 Моите обяви
 Забравена парола
 Сигурност
 Условия
 Поверителност
 Какво да знаем
 Договори
 Реклама
 ------------------------
 Моите обяви
 Наблюдавани коли
 Търсене на дилър
 Бързо търсене леки
 Бързо търсене тежки
 Тапети
 Полезни връзки
 Партньори
 Размяна на банери
 За нас
  
 ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
 
част I: Правилната подготовка

Така ще продадете колата си бързо и сигурно

Колата Ви не се продава от само себе си – дори и когато е добре запазена! Увеличете шансовете си за добра цена, като имате предвид следното:

• Какво струва колата ми? Най-важното при продажбата е: една реална цена!

Важни фактори за цената: Най-важните фактори при определяне на цената са година на производство, километраж и общо състояние. И допълнителното оборудване е важно. Важно може да бъде и мястото на продажбата., а при кабрио и мотоциклети е важен и сезонът.

Обявата: Вземете решение за пакет-обява. В avtoboy.bg можете да дадете обява безплатно – или да увеличите шансовете си за продажба с VIP -обявa. Посредством регистрирането на тези пакети Вашата обява съдържа многообразие от характеристики, стимулиращи продажбата, които ще представят колата Ви още по-настойчиво на вниманието на заинтересованото лице.

Описание на превозното средство: опишете Вашето превозно средство по възможност най-детайлно. Използвайте чек бокса и полето за описание (и за Вашите екстри / специално оборудване) – колкото по-точно е Вашето описание, толкова по-вероятен е успехът за продажба! Всичко за оптималното оформяне на Вашата обява ще научите в част ІІ на регистъра/.

"Безгласни гаранции за качествата": На истината трябва да отговарят и така наречените. "Безгласни гаранции за качествата". Такива са данните за годината на производство, изминатите километри или указанието за извършен технически преглед неотдавна . Означения обаче като "новосъздаден”, ,,безупречен” и други подобни не са задължителни изрази.

• В случаи на износване/леки щети (лак, стъкло, текстил) Вие можете да постигнете значително по-висока цена посредством ремонт или професионална подготовка на превозното средство. В този случай се договорете за цената на разходите.

Оптика: почистете колата още веднъж основно преди определения срок за оглед – първото впечатление е важно.

Документи: пригответе всички важни документи, от които би се заинтересувал потенциалният купувач: талон или писмо на транспортното средство, книжка за сервизното обслужване.

Предимства и недостатъци: обмислете всички аргументи, които говорят за Вашето превозно средство и които биха били интересни за възможния купувач: година на производство, изминати километри, нови/обновени части, екстри. Назовете обаче и важни недостатъци на превозното средство (например налични щети от злополуки), така ще си спестите безрезултатни уговорки за огледи.

Уточняване на срещи: при уточняване часа на срещата за оглед и пробен пробег избягвайте (ако е възможно) пиковете часове, внимавайте да не изпаднете в цайтнот, ако сте уговорили повече часове за срещи един след друг.

Пробен пробег: Обмислете подходяща отсечка (по възможност аутобан или скоростен път), които бихте могли да предложите за пробния пробег. Запланувайте поне един час.

Уговаряне на цената: обмислете преди датата на огледа дали сте готов да смъкнете цената, и ако е да, колко би била долната граница.
• Обява – текст: Вземете със себе си при срещата с продавача текста на обявата от съображения за сигурност. Случва се текстът да се фалшифицира, за да се подбие цената.

Договор: подгответе договора за покупка. Информирайте се и за /най важните правни аспекти/ във връзка със сключването на договор.

По-нататък към част II на регистъра /оптималната обява/


avtoboy.com

Полезна информация

Продажбата - най-важните информации Всички информации за бърза и сигурна продажба

     част I:   Правилната подготовка
     част II:  Оптималната обява
     част III. Последната стъпка

 
            
 
изпрати на приятел   принтирай страницата   добави в favorites  
Copyright © 2008 Avtoboy Ltd. All rights reserved. Powered by ASPhostBG.
Използването на този website означава, че сте съгласни с
Условията за използване и Политиката за поверителност