Портал за обяви на нови и използвани превозни средства. Лесно търсене по модели и по местонахождение на автомобила. Безплатни атрактивни обяви за продажба.

  България

Моето запазено търсене Наблюдавани коли  |  Моите обяви Помощ Контакт   

 
Вход   
  |
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ПУБЛИКУВАНЕ ДИЛЪРИ СИГУРНОСТ ТОП 100
автомобилния каталог за използвани и нови превозни и транспортни средства  651 обяви
   
ДЕТАЙЛНО ТЪРСЕНЕ
ПУБЛИКУВАНЕ
ДИЛЪРИ
 Търсене на дилър
 Регистрация
 Моите обяви
 Забравена парола
 Сигурност
 Условия
 Поверителност
 Какво да знаем
 Договори
 Реклама
 ------------------------
 Моите обяви
 Наблюдавани коли
 Търсене на дилър
 Бързо търсене леки
 Бързо търсене тежки
 Тапети
 Полезни връзки
 Партньори
 Размяна на банери
 За нас
  
 ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
 
част II: Оптималната обява

На 6 стъпки до успеха

Вие искате да продадете колата си? Тогава при avtoboy.bg сте на точното на място. Тук ще намерите най-важните информации за успешното оформяне на Вашата обява-онлайн.
Назоваване на марка, модел и данни за превозното средство
Моля проверете предварително попълнените полета и посочете всички останали данни на превозното средство. Спазвайте правилото, че детайлните данни действат стимулиращо на продажбата.
Задължителните полета са оцветени в жълто.
Ако имате въпроси, кликнете върху ВЪПРОСИ.

Всъщност: за допълнителното индивидуално описание имате на разположение 500 знака свободен текст. Там напишете това, което би било интересно за заинтересованото лице, например:

• Оборудване и екстри (квитанции)
• Брой на бивши собственици
• Превозно средство, в което се пуши или не се пуши.
• Налице ли са допълнително зимни гуми?
• Налице ли са (ремонтирани) щети от злополуки или налице ли са липси?
• Скоро извършени работи по техническото обслужване или ремонти (квитанции)

Апропо: За мотоциклети, кемпери (туристически камион) /каравани или камиони/ имате на разположение собствени полета с осъразмерени формуляри за подаване. Изберете като начало съответната форма на вписване в лявата навигация под предлагане.

Определяне на цената: Колко струва моята кола?

Най-важните фактори при определяне на цената са (освен марката & модела): годината на производство, километража, състоянието и евентуално допълнително оборудване/екстри. Вземете решение дали цената Ви е твърда или е цена по договаряне. Имайте предвид това при определянето на цената и евентуално си оставете място за договаряне на цената.

Всъщност: Като частен продавач за Вас важи: "ДДС не може да се установи по документи”

Най-добрата ориентация за установяване на пазарната цена ще получите от avtoboy.bg
Идея: При това изчисление се вземат под внимание и превозните средства на търговците. Те по правило се предлагат малко по-скъпо, тъй като притежават гаранция или се предлагат с гаранция.. Помислете дали да не поставите Вашата цена малко по-ниско.

Данни за контакти

Ако веднъж сте направили обява за Вашето превозно средство в avtoboy.bg, дайте само Вашия eMail-адрес и паролата си, останалите данни се попълват предварително.

В противен случай посочете Вашите данни за контакти. Тези данни са необходими за регистрирането в avtoboy.bg – в обявата се съобщават данни за адреса Ви, пощенски код и населеното място. Може да не посочите името и телефонния си номер, като маркирате в съответния чек бокс.И Вашият eMail-адрес може да не бъде показван, заинтересованите лица ще достигнат до Вас посредством формуляра за контакти.Не се страхувайте от спам.

Идея: Посочването на името и номера на стационарния Ви телефон повишават сериозността на Вашата обява! И посочването на втори телефонен номер (мобилен, служебен) има смисъл. Така заинтересованите лица могат да Ви открият възможно най-бързо.

Избиране на пакет-обява

Можете да направите безплатна обява в avtoboy.bg („база” на пакет-обява) – или да увеличите още повече шансовете си за продажба с пакет-обява VIP обява (2.4 лева с ДДС). С регистрирането на тези пакети Вашата обява разполага допълнително с многобройни характеристики, които стимулират продажбата и Вашето превозно средство излиза още по-напред в полезрението на заинтересованите лица.

Вашите предимства: VIP обява за период от 28 дни с 5 снимки, които улавят погледа, avtoboy.bg презентация на първата страница. Оформлението на различните пакети ще Ви бъде обяснено с кликване върху съответната характеристика.

Прибавяне на снимки и заплащане на обявата

Прибавете снимки към Вашата обява. По този начин ще увеличите шансовете си за продажба! Обявите със снимки се търсят по-често. Използвайте по възможност снимки, които съдържат повече информация, допълнителни снимки могат да бъдат от помощ, за да можете да ги изпратите на заинтересованите лица при запитване. Вие можете да прибавите към обявата си до пет снимки. Ако Вашата дигитална камера прави възможни снимки с web оптимиране, то това в повечето случаи е достатъчно.

Ако сте избрали платен пакет-обяви (VIP обява),  Вие можете да платите с SMS с текст AVTO на номер 1924 за всички оператори в България.

Привличането на погледа увеличава Вашите шансове за продажби!

По-голяма, по-лесна за ориентиране, по-впечатляваща – за малко пари Вашата обява попада в списъка ,,търсене” и привлича погледите.

Една обява, двойно поле на действие: обявите, привличащи погледите, се презентират и на главната страница на avtoboy.bg .

* * Условие: най-малко 2 снимки и превозни средства без повреди.

Комуникация по време на действието на обявата

Имайте предвид факта, че докато тече обявата трябва да сте лесно достигаем – телефонно или по eMail. Проверявайте ежедневно електронната си поща и реагирайте своевременно и подробно на запитванията. При нужда изпращайте други снимки на превозното средство.

Ако нямате запитвания или те са много малко, проверете данните в обявата:

• Данни за контакти: проверете дали тези данни са коректни (телефонен номер, eMail-адрес)?
• Цена: Проверете исканата цена: Предлагат ли се подобни коли по-изгодно? Евентуално намалете предлаганата цена по време на действието на рекламата.
• Удължаване: Ако не сте намерили купувач, можете да удължите обявата с няколко кликвания.

Убедени? Предлагайте сега


avtoboy.com

Полезна информация

 
Продажбата - най-важните информации Всички информации за бърза и сигурна продажба

     част I:   Правилната подготовка
     част II:  Оптималната обява
     част III. Последната стъпка
 
            
 
изпрати на приятел   принтирай страницата   добави в favorites  
Copyright © 2008 Avtoboy Ltd. All rights reserved. Powered by ASPhostBG.
Използването на този website означава, че сте съгласни с
Условията за използване и Политиката за поверителност