За съжаление този автомобил не отговаря на изискванията на Кюн Лизинг
 ЗАПИТВАНЕ ЗА ЛИЗИНГ
За да изпратите запитване до Кюн Лизинг с данните на колата и избрания лизингов план, попълнете полетата по-долу и натиснете бутона "Изпрати". Кюн ще разгледа вашето запитване и ще Ви отговори в срок до един работен ден.
*Име 
*Email   
*Тел. 
Запитване   
  
     
 ЛИЗИНГОВ КАЛКУЛАТОР
„Кюн лизинг” е услуга на КЮН ЛИЗИНГ, с която целим да Ви предоставим възможно най-добрите условия за получаване на финансов лизинг, при най-изгодния за Вас погасителен план. 
   Цена в EURO с ДДС: 2.500,00 € Нов внос
    Авансово плащане 1998 год.
   Продължителност на
   лизинга в месеци:

Параметри на лизинга
Цена на автомобила в EURO с ДДС  2.500,00 €
Срок в месеци  12
Размер на аванса  625,00 €
Размер на остатъчната стойност  1.875,00 €
  
Общо за получаване на автомобила ЕВРО с ДДС -  625,00 €
Средно годишно оскъпяване - 4.26%
Месечна вноска - 165,10 €
           
  
Audi  A4   

1998 год.

Цена:
2.500,00 €   
  Данни:    Екстри:
  Комби, Нов внос, Скоростна кутия: Ръчна, Пробег: 148000 км., Мощност: 90 PH, дизел, Врати: 4/5, Цвят: Сив, Регистрация: 9/1998,
  Металик, Климатроник, ABS, Имобилайзер, Лети джанти, Въздушна възглавница, Ел. стъкла, Центр. закл., Ел. огледала, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове,
  Обяснение:
 
  
  Дилър:
Маркониауто ЕООД
Варна, Варна на 600м.след Метро, Тел: 0897897255, Факс:

 
 
   
            
 
 

 *Предлаганите схеми са базирани на тримесечен Euribor плюс надбавка. МПС да са на възраст считано от първа регистрация в ЕС не повече от 5 години. Стойността на МПС, което ние финансираме не трябва да е под 10.000 лв. независимо от възрастта на МПС. Максимален срок на договора за лизинг: при нови МПС – до 60 месеца, при употребявани: МПС не трябва да е на повече от 7 години при края на договора за лизинг, но при всички положения не повече от 48 мес.

Кюн Лизинг България си запазва правото за промяна на представените условия в процеса на своите анализи по сделката. Одобрение на клиенти срещу лична карта, без обследване на дохода става срещу мин. 35% аванс и чисто кредитно досие.

Лизингополучателят придобива правото на собственост върху обекта на лизинг след изтичане на срока на договора и извършване на всички дължими плащания. Актуалният погасителен план с конкретни падежи по дати се издава при подписване на приемо-предавателен протокол.

Лизингополучателят плаща допълнително ако вноса не е от ЕС и се дължат: мита, такси, акцизи. За сметка на лизингополучателя са и разходите по регистрация в КАТ, нотариална такса и местен данък 2,5% (ако се дължи), аккто и други данъци и такси и подобни, изискуеми по закон.

Обезпечения, които лизингодателят ползва:
     • Собствеността върху обекта на лизинг
     • Застраховки ГО и Каско, за всички рискове, които се
        заплащат отделно от лизингополучателя по тарифи на
        избран застраховател;
     • Вписване на договора за лизинг в ЦРОЗ;

Лизингополучателят избира сам доставчика и вида на обекта на лизинг, който ще е най-подходящ за него. Ние не посочваме обекта на лизинг и не носим отговорност за неговото качество и технически характеристики. Лизингодателят прехвърля на Лизингополучателя правата по общата и гаранционната отговорност на производителя или доставчика, както и правата по сервизните споразумения по отношение на обекта на лизинг в пълния им размер за срока на лизинговия договор. При необходимост, Лизингополучателят прави рекламации и насочва всички свои претенции по гаранционната отговорност, както и по сервизните споразумения директно към доставчика или производителя.